TÉRD, BOKA ZSÍRLESZÍVÁS

A formás láb elérhető

Talán nincs is jobb példa a zsíreloszlás genetikai eredetének bizonyítására, mint a térd és a boka. Ezen területekről ugyanis még a legkíméletlenebb diéták és a kitartó sport sem igen képesek lefaragni a nem kívánatos formákat. Ez pedig igen erősen befolyásolja a női alkatot, hiszen a legtöbb szoknyából, sortból kivillan a boka, sőt gyakran a térd is. A hölgyeknek olyannyira fontos lábbeliket is sokkal könnyebb úgy megválasztani, ha bátran megmutatható mindkét testrész. A zsírleszívásnak köszönhetően rövid idő alatt elérhető a vágyott karcsú boka és formás térd is. Megszűnhet a térdek dörzsölődése, egészen új dimenziók nyílhatnak az öltözködésben, a szociális életben.


Kis mennyiség, nagy változás

A térd zsírleszívása során egy térdről átlagosan 1 - 1,5 dl zsír távolítható el, ami ugyan csekély mennyiség, mindazonáltal drasztikusan képes megváltoztatni a testrész formáját. A bokán ugyancsak centiméterekben lesz érzékelhető a változás, szintén nem túl jelentős mennyiségű zsír leszívása után. Természetesen az eredményt jelentősen befolyásolja a csontok alakja, mérete és formája is. A zsírleszívást érdemes még a rövid szoknyák, nadrágok szezonja előtt 5-6 hónappal időzíteni, ugyanis a nyirokkeringés helyreállásához legalább 2 hónapra van szükség. A kívánt végeredmény pedig 3-4 hónap múlva lesz tökéletesen érzékelhető.

Műtéti idő: 1-1,5 óra
Munkaszünet: kb. 3-4 nap
Sport: 4-5 hét múlva
Rugalmas kötés viselése: 6 hét


Gyakori kérdések a térd/boka zsírleszívás kapcsán

  • Normális testalkatú vagyok, csak a térdem formájával vagyok elégedetlen. Segíthet a zsírleszívás?

Tulajdonképpen kifejezetten ilyen esetekben ideális megoldás a zsírleszívás. Itt ugyanis nem a testsúlyfelesleg eltüntetéséről, sokkal inkább a kontúrok, jelen esetben a térd kontúrjainak javításáról van szó. Egyetlen alkalom alatt mindkét térd formálható és minden esély megvan a vágyott alak elérésére.

  • Tudok járni, sétálni a bokán történt zsírleszívás után?

Az e területeken történt zsírleszívás után nyugodtan lehet sétálni, nem szükséges feküdni sem. Sőt a láb lógatását kifejezetten kerülni kell, és nagyon fontos a speciális rugalmas nadrág viselése is.