Zsírleszívás Technikák

Ambuláns zsírleszívás

Az ambuláns zsírleszívás legfőbb előnye, hogy az ambulánsan, sejtduzzasztásos (Tumescens) technikával végzett zsírleszívás annyira hatékony, hogy nincs szükség intravénás nyugtatókra, kábító fájdalomcsillapítókra, altatásra. Mikrokanülök és Lipomatic ® 2 készülékkel kényelmesen, fájdalommentesen, ambulánsan eltávolítható a tervezett zsírmennyiség. A tumescent szó jelentése duzzadt és szilárd. Ez a módszer magába foglalja a bőr alatti réteg infiltrációját egy krisztalloid folyadékkal, az ún. Klein oldattal, amely alacsony koncentrációban tartalmaz lidokaint és adrenalint, majd az ez utáni kisméretű aspirációs kanülökkel végzett zsírszívást. A Tumescens zsírleszívás kifejezetten kizárja a további érzéstelenítést, akár intravénás, vagy akár a gépi narkózist.

Olvasson tovább >> Ambuláns zsírleszívás

Zsírleszívás altatásban

A zsírleszívás történhet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban. Mindkét beavatkozás előtt szükséges az EKG, illetve a laborvizsgálatok. Helyi (Tumescens) érzéstelenítésben egy alkalommal néhány testtájon oldható meg a zsírleszívás, és a leszívott zsír mennyisége nem több mint 3000 ml. Amennyiben egyszerre több területről szeretnénk zsírt eltávolítani, megoldást jelenthet az altatás, hiszen ilyenkor akár 3 óráig is eltarthat egy-egy műtét. Ám még így sem lehet korlátlan a leszívott mennyiség. Egy műtéttel, egy alkalommal kb. 6 liternél nagyobb mennyiséget nem távolítunk el.

Olvasson tovább >> Zsírleszívás altatásban

Egyedülálló vibrációs technika

Az eljárás előnye a biztonság, a gyors mobilizáció, a kórházi ellátás szükségtelensége, és a szövetkímélő technika, ami miatt gyors a gyógyulási idő és minimálisra csökken a munkából való kiesés. Ráadásul a hagyományos zsírleszívásnál, amely altatásban történik és a leszívott zsír mennyiség is nagyobb, több szövődmény előfordulásával lehet számolni. Az Euromi S.A egy olyan zsírszívási technológiát fejlesztett ki, amelyet Vibrolipo-szobrászatnak neveznek és nemzetközi színvonalú szabadalom lett. A sajátságos Vibrolipo-technológia gondoskodik arról, hogy a zsírból és az infiltrált folyadékból egy tökéletes emulzió keletkezzen. Ez az emulzió a Lipomatic ® 2 készülékkel egyszerűen és nagyon hatékonyan, mindenfajta nagyobb megerőltetés nélkül eltávolítható úgy, hogy a zsírsejtek között található összes szövetszerkezeti képlet (vagyis az erek és idegek) épségben marad.

Olvasson tovább >> Egyedülálló vibrációs technika